Landbouwdagen Intensieve Veehouderij

Landbouwdagen Intensieve Veehouderij
01 mrt 2016

Landbouwdagen Intensieve Veehouderij

02Van 1 t/m 3 maart staat FreshlightAgri op de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) in Evenementenhal Venray. De Landbouwdagen Intensieve Veehouderij zijn het belangrijkste contactmoment voor pluimvee-, varkens- en kalverhouderijen uit Nederland, Duitsland en België. Tijdens LIV Venray maakt u kennis met toonaangevende fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen en dienstverlenende bedrijven uit de branche. Meer over deze beurs vindt u op www.evenementenhal.nl.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij maken gebruik van analytische cookies om het gebruik van de website te meten. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen. meer informatie

Op onze website maken wij gebruik van twee soorten cookies 1. Functionele cookies om het gebruik van deze website mogelijk te maken 2. Analytische cookies via Google Analytics om het gebruik van deze website te analyseren en verbeteren. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.

Sluiten