Duurzaam boeren

Duurzaam boeren
27 jan 2017

Donderdagavond 26 januari jl. gaf Herman Kranenberg van FreshlightAgri in samenwerking met TS Group Holland een ‘Duurzaam Boeren’ presentatie aan de leden van de Studieclub Echteld-Maurik. In een boeiende presentatie kwam o.a. de energiebesparende LED verlichting van FreshlightAgri aan bod. FreshlightAgri verbetert op duurzame wijze het leefklimaat in de rundveehouderij. Afhankelijk van wensen en de stalomstandigheden kan de rundveehouder kiezen voor uitsluitend ionisatie of de combinatie van ionisatie en full spectrum zonlicht.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij maken gebruik van analytische cookies om het gebruik van de website te meten. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen. meer informatie

Op onze website maken wij gebruik van twee soorten cookies 1. Functionele cookies om het gebruik van deze website mogelijk te maken 2. Analytische cookies via Google Analytics om het gebruik van deze website te analyseren en verbeteren. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.

Sluiten