Reduceer fijnstof, kies voor FreshLightAgri

Reduceer fijnstof, kies voor FreshLightAgri
11 mei 2017

Om te voldoen aan het Besluit emissiearme huisvesting moet u als pluimvee- of varkenshouder bij een nieuwe stal in een techniek investeren die de uitstoot van ammoniak en fijnstof verlaagt. In de praktijk blijkt dat soms lastig, want de keuze uit technieken is niet zo groot, zo vertelde de wethouder van de gemeente Barneveld onlangs tegen Pluimveeweb.

FreshLightAgri biedt de oplossing in de vorm van ioniserende lampen met fullspectrum daglicht. Ionisatie zuivert de lucht van ammoniak- en fijnstofdeeltjes en van pathogenen en draagt op deze manier bij aan een verbeterd stalklimaat. Een zuivere lucht draagt bij aan de gezondheid van de dieren. Daarmee staan de producten van FreshLightAgri op de RAV-lijst voor fijnstofreductie.

Hiermee kan dus niet alleen voldaan worden aan het Besluit emissiearme huisvesting, maar het resulteert ook in gezondere en vitalere dieren, een lager antibioticagebruik, een lagere voederconversie en minder uitval of afkeur.

Klik hier voor de ervaringen van pluimveehouders die u al zijn voorgegaan of maak direct een afspraak voor een lichtplan bij u in de stal.

Ga mee naar het strand, kies voor FreshLightAgri!

Share

Door gebruik te maken van onze website, geeft u ons toestemming cookies te gebruiken. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten