Land- en Tuinbouwbeurs Oost Nederland

Land- en Tuinbouwbeurs Oost Nederland
20 jun 2017

Van 27 t/m 29 juni zijn wij aanwezig tijdens de Land- en Tuinbouwbeurs Oost Nederland. Dit is naar eigen zeggen “de meest volledige vakbeurs voor mechanisatie, akkerbouw, rundveehouderij, intensieve veehouderij, volle grondteelt, schapen- en geitenhouderij, bosbouw en groentechniek.
Wij van FreshlightAgri presenteren u met trots onze producten op standnummer 140!

Waar wij verder trots op zijn is dat de High Beam nu officieel op de markt is gebracht. Deze downlighter met full spectrum zonlicht is marktleider in de productie van het aantal lumen per opgenomen Watt.

Kom dus gerust een kijkje nemen en stap de stand binnen voor een goed gesprek of voor meer informatie over onze producten.

Locatie van de beurs is: Elsenerveldweg 8 te Rijssen. De beurs is 27 t/m 29 juni te bezoeken van 13.00 uur tot 22.00 uur.

Share

Wij maken gebruik van analytische cookies om het gebruik van de website te meten. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen. meer informatie

Op onze website maken wij gebruik van twee soorten cookies 1. Functionele cookies om het gebruik van deze website mogelijk te maken 2. Analytische cookies via Google Analytics om het gebruik van deze website te analyseren en verbeteren. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.

Sluiten