Land- en Tuinbouwbeurs Oost Nederland

Land- en Tuinbouwbeurs Oost Nederland
20 jun 2017

Van 27 t/m 29 juni zijn wij aanwezig tijdens de Land- en Tuinbouwbeurs Oost Nederland. Dit is naar eigen zeggen “de meest volledige vakbeurs voor mechanisatie, akkerbouw, rundveehouderij, intensieve veehouderij, volle grondteelt, schapen- en geitenhouderij, bosbouw en groentechniek.
Wij van FreshlightAgri presenteren u met trots onze producten op standnummer 140!

Waar wij verder trots op zijn is dat de High Beam nu officieel op de markt is gebracht. Deze downlighter met full spectrum zonlicht is marktleider in de productie van het aantal lumen per opgenomen Watt.

Kom dus gerust een kijkje nemen en stap de stand binnen voor een goed gesprek of voor meer informatie over onze producten.

Locatie van de beurs is: Elsenerveldweg 8 te Rijssen. De beurs is 27 t/m 29 juni te bezoeken van 13.00 uur tot 22.00 uur.

Share

Door gebruik te maken van onze website, geeft u ons toestemming cookies te gebruiken. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten