FreshlightAgri op Melkvee Vakdagen te Liempde

FreshlightAgri op Melkvee Vakdagen te Liempde
18 aug 2017

FreshlighAgri staat op woensdag 6 en donderdag 7 september in Liempde op de Melkvee Vakdagen. Deze dagen zijn speciaal ingericht voor de Belgische en de Nederlandse melkveehouders en biedt hen een totaaloverzicht van alle innovaties en mogelijkheden in de sector. Wij presenteren onze producten op standnummer 155.

Het evenement vindt plaats op Landgoed Velder en trekt jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers. FreshlightAgri presenteert zijn verlichting met ionisatie, maar ook de COB die speciaal voor de melkveehouder is ontwikkeld. Om te testen wat ionisatie nu precies doet, mogen wij u een mooie tester meegeven. Tegen inlevering van een voucher ontvangt u een GRATIS iPlug ter waarde van € 19,95. Deze voucher vindt u in de ‘Nieuwe Oogst’ van 2 september regio zuid.

Maar wat is deze iPlug nu precies? Met trots mogen wij u vermelden dat de iPlug sinds kort officieel op de markt is gebracht. Deze plug met ionisatie kunt u rechtstreeks in het stopcontact pluggen en voorziet uw slaapkamer 24 uur per dag van ionisatie. Daarbij heeft de iPlug ook een schakelaar voor verlichting met ons fullspectrum zonlicht.

Kom dus gerust een kijkje nemen en stap onze stand binnen voor een goed gesprek, meer informatie over onze producten of een op maat gemaakt advies. Voor gratis toegangskaarten klik hier.

Locatie en openingstijden: Velder 10 te Liempde // 9.30 uur tot 18.00 uur

Share

Door gebruik te maken van onze website, geeft u ons toestemming cookies te gebruiken. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten