Terugblik: FreshlightAgri op Melkvee Vakdagen te Liempde

Terugblik: FreshlightAgri op Melkvee Vakdagen te Liempde
03 okt 2017

FreshlightAgri stond woensdag 6 en donderdag 7 september op de Melkvee Vakdagen in Liempde. Wij kijken terug op een rustige maar geslaagde beurs.

CNO Expo heeft de Melkvee Vakdagen dit jaar nieuw leven in geblazen. Op woensdag 6 en donderdag 7 september jl. was het zo ver, op Landgoed de Velder te Liempde kwamen bedrijven bij elkaar om hun producten in mooie witte pagode tenten te presenteren. De bezoekers waren voornamelijk melkveehouders uit Zuid-Nederland en België.

In totaal zijn er een kleine 3.000 bezoekers geweest. Het publiek was zeer geïnteresseerd we hebben goede zaken gedaan. Mede hierdoor kijken we terug naar een beurs met kwalitatief goede gesprekken en veel nieuwe relaties. Onze bezoekers hebben een iPlug mee naar huis gekregen zodat zij de ionisatie thuis in de slaapkamer of op kantoor kunnen ervaren.

Tot slot willen wij u erop attenderen dat FreshlightAgri 20 oktober aanwezig is op de open dag van Pluimveebedrijf Uitdewilligen, Galgenstraat 1 te Sint Kruis. De open dag begint om 14.00 uur en eindigt om 20.00 uur. Op 24, 25, en 26 oktober zullen wij met FreshlightAgri ook aanwezig zijn op de LIV in Hardenberg van 14.00 uur tot 22.00 uur.

Share

Wij maken gebruik van analytische cookies om het gebruik van de website te meten. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen. meer informatie

Op onze website maken wij gebruik van twee soorten cookies 1. Functionele cookies om het gebruik van deze website mogelijk te maken 2. Analytische cookies via Google Analytics om het gebruik van deze website te analyseren en verbeteren. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.

Sluiten