Rundvee & Mechanisatie Vakdagen 2018

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen 2018
23 okt 2018

Van 30 oktober t/m 1 november worden in de Evenementenhal te Hardenberg de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen gehouden. Het grootste agrarisch kennis- en contactplatform voor rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche.  Toonaangevende fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen en dienstverlenende bedrijven uit de branche presenteren hun aanbod. De laatste ontwikkelingen op het gebied van klimaattechiek, stalinrichting, stallenbouw en voeding komen aan de orde.

Ook FreshlightAgri is van de partij. Wij informeren bezoekers over de nieuwste mogelijkheden op het gebied van fullspectrum zonlicht, ionisatie en waarom dit uw dieren een stuk gezonder maakt en houdt. Wij zien en spreken u ook graag, komt u ons opzoeken? U vindt ons op standnummer 646. De beurs is toegankelijk van 13.00 – 22.00 uur.

Share

Wij maken gebruik van analytische cookies om het gebruik van de website te meten. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen. meer informatie

Op onze website maken wij gebruik van twee soorten cookies 1. Functionele cookies om het gebruik van deze website mogelijk te maken 2. Analytische cookies via Google Analytics om het gebruik van deze website te analyseren en verbeteren. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.

Sluiten